0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Изключително красив, удобен и впечатляващ</span></span><span class="JLqJ4b ChMk0b"> портфейл</span> от испанската фирма Аnneke.<span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Този дамски портфейл се предлага в голям модел, идеален размер за големи чанти.</span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Дизайнът съчетава щампа от двете страни със сини и бежови нюанси и има подплатен интериор.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Разполага с две отделения: задната част е с капак, вътрешността ще ви изненада с голям държач за карти и слот за банкноти.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Отгоре има цип и вътре ще можете да съхранявате монети.</span></span> <span class="JLqJ4b ChMk0b"><span class="Q4iAWc" data-redactor-class="Q4iAWc">Завършекът идва в невероятните детайли с бродерия, също: декоративни щифтове, метално лого… също така разполага с малка дръжка, за да можете да го използвате и като дамска чанта или просто да го намерите лесно в чантата си.</span></span> Прекрасен е и за подарък!Заложете на магазин Zebra-online.com, където ще намерите разнообразие от подходящи колекции.</span></p>
Model: p34709-901
89.90 New

Дизайнерски дамски портфейл на ANEKKE с флорални мотиви p34709-901

89.90 лв
Производител:ANEKKE
Височина:10 см
Ширина:18 см
Брой прегради:3
Пол:Дамски
Материал:Еко кожа
Отделения за карти:24
Цвят:Кафяво; Пъстър
Страна на произход:Испания
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Отделение за монети:Да
Описание:

Изключително красив, удобен и впечатляващ портфейл от испанската фирма Аnneke.Този дамски портфейл се предлага в голям модел, идеален размер за големи чанти. Дизайнът съчетава щампа от двете страни със сини и бежови нюанси и има подплатен интериор. Разполага с две отделения: задната част е с капак, вътрешността ще ви изненада с голям държач за карти и слот за банкноти. Отгоре има цип и вътре ще можете да съхранявате монети. Завършекът идва в невероятните детайли с бродерия, също: декоративни щифтове, метално лого… също така разполага с малка дръжка, за да можете да го използвате и като дамска чанта или просто да го намерите лесно в чантата си. Прекрасен е и за подарък!Заложете на магазин Zebra-online.com, където ще намерите разнообразие от подходящи колекции.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2
+2