0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace &amp; Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва, така че започваме да обикаляме Западното крайбрежие на САЩ през една уникална епоха: 60-те години. Под топло слънце и с музика, свобода и вибриращи мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего, за да изпитаме хипи движението отвътре. Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки детайл от колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни върнат към това културно движение. Ще намерите и 100% персонализирани пачове и овластяващи съобщения, които ще ви накарат да потечете. Това парче е част от линията цвят камила, която съчетава зелени, голи и червеникави нотки. Това е голяма чанта за кръст с джобове отпред и отзад. Вътрешността е с подплата и джобове. Дръжката е презрамка, регулируема на различни дължини, идеална за адаптиране към предпочитаната от вас височина. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke? Ето!</p>
Model: ch38803-248
164.90 New

Пъстра чанта Anekke Peace&Love в бежовата гама с две лица ch38803-248

164.90 лв
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Зелен; Кафяво; Пъстър; Светло кафяв
Височина:26 см
Ширина:33 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace & Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва, така че започваме да обикаляме Западното крайбрежие на САЩ през една уникална епоха: 60-те години. Под топло слънце и с музика, свобода и вибриращи мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего, за да изпитаме хипи движението отвътре. Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки детайл от колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни върнат към това културно движение. Ще намерите и 100% персонализирани пачове и овластяващи съобщения, които ще ви накарат да потечете. Това парче е част от линията цвят камила, която съчетава зелени, голи и червеникави нотки. Това е голяма чанта за кръст с джобове отпред и отзад. Вътрешността е с подплата и джобове. Дръжката е презрамка, регулируема на различни дължини, идеална за адаптиране към предпочитаната от вас височина. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke? Ето!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+5
+3
+5