0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Рисуването е поезия в мълчание. И малко от тази магия ще остане с вас завинаги с тази кафява чанта за рамо Nature Shodō.<br><br>Тази кафява чанта за рамо с цип има вътрешна подплата и джобчета. Дръжката е удобна и широка, а оригиналният й дизайн ще ви позволи да я комбинирате с всичките си любими визии. Вътрешната подплата е от фин пъстър текстил и джобчета за телефон и дребни вещи. Има регулируема презрамка, която можете да закачите, когато искате да я носите с по-дълга дръжка.<br><br>Anekke Nature Shodō е капсула, направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Това е и една от най-специалните колекции на Anekke, тъй като всеки дизайн е уникален и различен - няма два еднакви!<br><br>Всеки продукт от тази колекция е като празно платно, върху което е изрисувана емоция. Дизайните в тази линия са създадени един по един, "рисувайки" отпечатъка на всяка чанта, сякаш е уникална 360º картина. Освен това на всеки модел ще откриете и златни линии, вдъхновени от техниката "кинцуги", изкуството да се поправя нещо счупено чрез подчертаване на счупванията му, за да се създаде нова цел, която е по-красива от оригинала. И разбира се, детайлите, които правят всяко парче уникално. Вдъхновяващи фрази, метализирани лога, персонализирани дръжки, шипове, игли... Представяте ли си да имате изключителна чанта, като произведение на изкуството? С тази колекция е възможно!<br><div>Изберете Anekke и бъдетет различна ,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: ch37782-136
145.52 New

Дамска кафява чанта за рамо Anekke ch37782-136

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:25 см
Ширина:29 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Рисуването е поезия в мълчание. И малко от тази магия ще остане с вас завинаги с тази кафява чанта за рамо Nature Shodō.

Тази кафява чанта за рамо с цип има вътрешна подплата и джобчета. Дръжката е удобна и широка, а оригиналният й дизайн ще ви позволи да я комбинирате с всичките си любими визии. Вътрешната подплата е от фин пъстър текстил и джобчета за телефон и дребни вещи. Има регулируема презрамка, която можете да закачите, когато искате да я носите с по-дълга дръжка.

Anekke Nature Shodō е капсула, направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Това е и една от най-специалните колекции на Anekke, тъй като всеки дизайн е уникален и различен - няма два еднакви!

Всеки продукт от тази колекция е като празно платно, върху което е изрисувана емоция. Дизайните в тази линия са създадени един по един, "рисувайки" отпечатъка на всяка чанта, сякаш е уникална 360º картина. Освен това на всеки модел ще откриете и златни линии, вдъхновени от техниката "кинцуги", изкуството да се поправя нещо счупено чрез подчертаване на счупванията му, за да се създаде нова цел, която е по-красива от оригинала. И разбира се, детайлите, които правят всяко парче уникално. Вдъхновяващи фрази, метализирани лога, персонализирани дръжки, шипове, игли... Представяте ли си да имате изключителна чанта, като произведение на изкуството? С тази колекция е възможно!
Изберете Anekke и бъдетет различна ,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+2
+4
+3