0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Anekke е една много специална марка и всяка нейна колекция има своя собствена история със свой отличителен стил.<br><br>Тази оригинална чанта за рамо е 3 в 1, която ще ви изненада и зарадва в равни части. Чантата има подвижен портфейл на гърба, който може да се използва самостоятелно. Можете да използвате портфейла като самостоятелно портмоне или можете да добавите презрамката към него, като чанта сама по себе си.Може да използвате малкият калъф с метално закопчаване за съхранение на вашите очила,а може и двете заедно .<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? <br><div>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: ch37713-909
101.90 New

Чанта-портфейл Anekke ch37713-909

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Пъстър
Височина:19 см
Ширина:11 см
Вид закопчаване:Цип; Тик-так копче
Описание:
Anekke е една много специална марка и всяка нейна колекция има своя собствена история със свой отличителен стил.

Тази оригинална чанта за рамо е 3 в 1, която ще ви изненада и зарадва в равни части. Чантата има подвижен портфейл на гърба, който може да се използва самостоятелно. Можете да използвате портфейла като самостоятелно портмоне или можете да добавите презрамката към него, като чанта сама по себе си.Може да използвате малкият калъф с метално закопчаване за съхранение на вашите очила,а може и двете заедно .

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+2
+4
+4
+3