0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Изкуството е най-добрата терапия. Добавете няколко нотки на Япония и няколко капки мода и ще получите тази голяма чанта за рамо с джобове Shōen.<br><br>Тази стилна чанта има голям вътрешен капацитет с джобчета и е подплатена с оригинална шарена дамаска с мотиви от колекцията. . Има два джоба отпред и един отзад. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я регулирате до желаната от вас дължина.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Предлага се и с ключодържател от колекцията.<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? <br><div>Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: ch37713-050
176.90 New

Стилна чанта Anekke ch37713-050

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бежов; Пъстър
Височина:27 см
Ширина:31 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Изкуството е най-добрата терапия. Добавете няколко нотки на Япония и няколко капки мода и ще получите тази голяма чанта за рамо с джобове Shōen.

Тази стилна чанта има голям вътрешен капацитет с джобчета и е подплатена с оригинална шарена дамаска с мотиви от колекцията. . Има два джоба отпред и един отзад. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я регулирате до желаната от вас дължина.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Предлага се и с ключодържател от колекцията.

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?
Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+3
+1
+1
+1
+3
+4