0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Изкуството е където и да сте, носете го със себе си, където и да отидете с новата си чанта за рамо с 2 дръжки Shōen!<br><br>Тази голяма чанта за през рамо има 3 отделни отделения, така че можете да организирате всичко вътре както желаете. Има вътрешна подплата от фин пъстър текстил с мотиви от колекцията и джобче за телефон и дребни вещи. Има две широки презрамки и заден джоб.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Предлага се и с ключодържател от колекцията.<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? <br><div>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!</div>
Model: ch37712-203
183.51 New

Чанта Anekke с 3 джоба ch37712-203

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:3
Дръжка:Къса
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Черен
Височина:28 см
Ширина:31 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:
Изкуството е където и да сте, носете го със себе си, където и да отидете с новата си чанта за рамо с 2 дръжки Shōen!

Тази голяма чанта за през рамо има 3 отделни отделения, така че можете да организирате всичко вътре както желаете. Има вътрешна подплата от фин пъстър текстил с мотиви от колекцията и джобче за телефон и дребни вещи. Има две широки презрамки и заден джоб.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Предлага се и с ключодържател от колекцията.

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+4
+4
+4
+4