0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Тази чанта за пътуване на Amazonia е част от колекцията на Anekke Amazonia. Тази колекция е вдъхновена от пътуването на Anekke през тропическите гори на Амазонка, считани за белите дробове на планетата. Чрез неговия дизайн и щампи ще пропътуваме километри дива и естествена красота. Добре дошли в Amazon! Тази дамска чанта е с големи размери и има предни и задни джобове. Основният принт в нюанси на зелено, теракота и охра показва Anekke, облечена в рокля, която се слива с река Амазонка, символизирайки връзката с майката природа чрез водата. Заобиколен от растителност и животни, принтът в стил акварел оживява с безкрайни детайли от бродерия и метални нотки. Страните са в бежови тонове. Отстрани има силует на ягуар в барелеф. Открийте ги всички! Задната страна съчетава принт, вдъхновен от застрашени животни с акварелен ефект, съчетава различни части в изчистени тонове и има декоративна лепенка. Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. Отзад има два ципа, които при отваряне ще ви позволят да го адаптирате към количка, за да можете да го вземете със себе си, ако пътувате. Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Някои от тях са метализирано лого, игли, кръпка, ъглови части, шевове, метални щрихи, бродерия и персонализирани дръжки. И не забравяйте ключодържателя от колекцията! Този съчленен тукан с нотки на цвят е пълен с детайли, които ще харесате. Вземете своя сега!</p>
Model: ch36708-401
284.90 New

Испанска дамска чанта ANEKKE тип куфарче в кафяв цвят с цветен принт ch36708-401

Този продукт вече не се предлага!
Производител:ANEKKE
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:За пътуване
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Кафяво; Пъстър
Височина:30 см
Ширина:49 см
Вид закопчаване:Цип
Описание:

Тази чанта за пътуване на Amazonia е част от колекцията на Anekke Amazonia. Тази колекция е вдъхновена от пътуването на Anekke през тропическите гори на Амазонка, считани за белите дробове на планетата. Чрез неговия дизайн и щампи ще пропътуваме километри дива и естествена красота. Добре дошли в Amazon! Тази дамска чанта е с големи размери и има предни и задни джобове. Основният принт в нюанси на зелено, теракота и охра показва Anekke, облечена в рокля, която се слива с река Амазонка, символизирайки връзката с майката природа чрез водата. Заобиколен от растителност и животни, принтът в стил акварел оживява с безкрайни детайли от бродерия и метални нотки. Страните са в бежови тонове. Отстрани има силует на ягуар в барелеф. Открийте ги всички! Задната страна съчетава принт, вдъхновен от застрашени животни с акварелен ефект, съчетава различни части в изчистени тонове и има декоративна лепенка. Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. Отзад има два ципа, които при отваряне ще ви позволят да го адаптирате към количка, за да можете да го вземете със себе си, ако пътувате. Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Някои от тях са метализирано лого, игли, кръпка, ъглови части, шевове, метални щрихи, бродерия и персонализирани дръжки. И не забравяйте ключодържателя от колекцията! Този съчленен тукан с нотки на цвят е пълен с детайли, които ще харесате. Вземете своя сега!

Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

+4
+3
+1