0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p>Aнатомични дамски мокасини в черен кроко лак с лепка. Изработени са от естествена кожа и лак, с хастар от естествена кожа и текстил и с мека, анатомична стелка, за да се радвате на комфорт при всяко носене. Височината на ходилото при петата е 3 см. Дизайнерът е акцентирал на актуалния за сезона кроко лак. Моделът е решен с лепка за лесно обуване и по-прецизно регулиране на ширината според крака. Подарете си комфорт и стил с анатомичните обувки, които Ви предлагаме!</p>
Model: z92klkk
59.90 New

Черни дамски мокасини с лепенка Naturelle z92klkk

Този продукт вече не се предлага!
Производител: NATURELLE
Височина ток: 3 см
Височина платформа: 1 см
Тип: Платформа
Тип ходило: Анатомично; Комфортно; Ортопедично
Материал: Естествен лак
Пол: Дамски
Страна на произход: Турция
Цвят: Тъмно кафяв

Описание:

Aнатомични дамски мокасини в черен кроко лак с лепка. Изработени са от естествена кожа и лак, с хастар от естествена кожа и текстил и с мека, анатомична стелка, за да се радвате на комфорт при всяко носене. Височината на ходилото при петата е 3 см. Дизайнерът е акцентирал на актуалния за сезона кроко лак. Моделът е решен с лепка за лесно обуване и по-прецизно регулиране на ширината според крака. Подарете си комфорт и стил с анатомичните обувки, които Ви предлагаме!

Цена на доставката - 4,50 лв!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Zebra-online не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.

Вижте още

37, 39
+3