0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Система OnAir!

13.04.2016г. Категория: Новини
Medical Dent
OnAir - комбинация от специални хастар и стелка с до 300 полусферични елемента, заедно със система от перфорации, включваща в себе си камери за изсушаване, които гарантират отлична изолация срещу студа и покачването на температурите, бързо изсушаване след носенето и 60% намаление на натиска върху крака при ходене.
Гледайте клип за тази иновация тук!

Ipanema RJ
15.04.2016г. Категория: Новини
Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
Немски стил и комфорт с обувки Jana
14.04.2016г. Категория: Новини
Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
Антишок системата!
12.04.2016г. Категория: Новини
Патента Антишок е технология за тока, която абсорбира около 50 % енергия. - Регистриран европейски патент - Уникална световна технология - Пневматични камери и централни стабилизатори в самия ток.


Немската марка S.Oliver!!!
26.04.2016г. Категория: Новини
Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма S.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки и мъжки обувки.
Първата стъпка e да разберете мисията на световно известната модна компания S.Oliver и нейното крилато мото – ние правим „Истинска мода за истински хора".
Обувките Caprice - качество, комфорт и визия!!
26.04.2016г. Категория: Новини
Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'. Клиентите на Caprice ценят комбинацията от висшата мода, удобство и красота, които са основните характеристики на всички продукти Caprice.
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA
04.04.2016г. Категория: Новини
Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
Zebra-Online коректна фирма на 2015 година
24.04.2016г. Категория: Новини
С изключителен ентусиазъм и приповдигнато настроение от целия екип на онлайн магазин Zebra-Online Ви съобщаваме, че бяхме отличени с почетен сертификат 'Коректна фирма' за 2015 година.
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена!
13.04.2016г. Категория: Новини
Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
За джапанките
16.04.2016г. Категория: Новини
Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.
Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940.
Обувки