0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Бразилски сандали и джапанки iPANEMA

26.04.2016г. Категория: Новини
Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света. Този дух и душа, е съставен от културата, която се излъчва от зашеметяващия плаж, който се намира в непоследствена близост до Копа Кабана. Невероятния тропически изгрев и галещите слънчеви лъчи примамват красивите хора да сърфират и правят слънчеви бани през деня, а през нощта да танцуват в най - хубавите барове и клубове.

Именно от тази култура е получено вдъхновението за обувки Ipanema. Летните колекции на марката са преизпълнени с щастливия и екзотичен дух на бразилските плажове.

Стиловете от това лято са вариация от ярки цветове в комбинация с екзотични и смели мотиви. Кристали, сексапил и скъпоценни камъни обсипват каишките като морски таралежи. Красивата вълна подобна на плочки на тротоара, която върви успоредно на пясъка са изразителeн акцент на цялата колекция. Тези джапанки и сандали са неизменна част от тоалета Ви за плажа.

Нашите продукти представляват много повече от мода. Ние мислим за околната среда и имаме етично поведения, което има за цел да запази цялата тази природна красота, за поколения напред. Тази година сътрудничество с Жизел Бюндхен подкрепя проекта за борба с изменението на климата. Това е силно чувство на социална отговорност, заедно с най-съвременни технологии, които създават уникалния стил на Ipanema.
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA
04.04.2016г. Категория: Новини
Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
Немски стил и комфорт с обувки Jana
14.04.2016г. Категория: Новини
Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
Обувките Caprice - качество, комфорт и визия!!
26.04.2016г. Категория: Новини
Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'. Клиентите на Caprice ценят комбинацията от висшата мода, удобство и красота, които са основните характеристики на всички продукти Caprice.
Zebra-Online коректна фирма на 2015 година
24.04.2016г. Категория: Новини
С изключителен ентусиазъм и приповдигнато настроение от целия екип на онлайн магазин Zebra-Online Ви съобщаваме, че бяхме отличени с почетен сертификат 'Коректна фирма' за 2015 година.
Немската фирма Remonte Dorndorf
25.04.2016г. Категория: Новини
Основана в региона на Шварцвалд в Южна Германия през 1876 г., Remonte Dorndorf първоначално произвежда обувки за богатите граждани на Северна Италия. Компанията скоро печели репутация и име на качествена марка, позната от почти всяко домакинството в Централна Европа.
Антишок системата!
12.04.2016г. Категория: Новини
Патента Антишок е технология за тока, която абсорбира около 50 % енергия. - Регистриран европейски патент - Уникална световна технология - Пневматични камери и централни стабилизатори в самия ток.


Rieker Antistress: Обувки Rieker, сандали и чехли Rieker
25.04.2016г. Категория: Новини
Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни дамски обувки, мъжки обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна.
Система OnAir!
13.04.2016г. Категория: Новини
OnAir - комбинация от специални хастар и стелка с до 300 полусферични елемента, заедно със система от перфорации, включваща в себе си камери за изсушаване, които гарантират отлична изолация срещу студа и покачването на температурите...
Немския производител Marco Tozzi
12.04.2016г. Категория: Новини
Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с AntiShokk система...
Обувки